Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy
Pallto Teddy

Pallto Teddy

Çmimi i rregullt
€40,92
Çmimi i shitjes
€30,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Gjatësia e veshjeve: RREGULLT

Dekorimi: Zinxhirët

Dekorimi: Xhepa

Numri i modelit: G205JK1212

Trashësia: Qeth

Gjinia: Gratë

Lloji i veshjeve të jashtme: Xhaketa

Materiali: Poliester

Me kapuç: Jo

Lloji i mbylljes: zinxhir

Lloji i modelit: i ngurtë

Lloji i artikullit: Veshje të sipërme dhe pallto

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.