Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë
Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë

Xhaketë të reja Vjeshtë Dimër të gjatë me mëngë

Çmimi i rregullt
€40,48
Çmimi i shitjes
€35,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Dekorimi: Xhepa

Numri i modelit: QD002

Trashësia: STANDARD

Gjinia: Gratë

Lloji i veshjeve të jashtme: Xhaketa

Materiali: Najloni

Materiali: Poliester

Me kapuç: Jo

Lloji i mbylljes: Thurja e hapur

Lloji i modelit: Punë me arna

Lloji i artikullit: Veshje të sipërme dhe pallto

Kular: V-Qafa

Gjatësia e mëngës (cm): E plotë

Stili i mëngës: I rregullt

Lloji: Lirshëm

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.