Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL
Xhaketë S-7XL

Xhaketë S-7XL

Çmimi i rregullt
€27,38
Çmimi i shitjes
€27,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Lloji i artikullit: Veshje të sipërme dhe pallto

Lloji i veshjeve të jashtme: Xhaketa

Materiali: Poliester

Materiali: Spandex

Stili: Rastësor

Dekorimi: Zinxhirët

Dekorimi: Xhepa

Gjatësia e mëngës (cm): E plotë

Gjatësia e veshjeve: RREGULLT

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.