Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019
Xhaketë reflektuese për femra 2019

Xhaketë reflektuese për femra 2019

Çmimi i rregullt
€27,98
Çmimi i shitjes
€26,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Dekorimi: Xhepa

Dekorimi: Zinxhirët

Numri i modelit: Gratë me xhaketë reflektuese

Trashësia: STANDARD

Gjinia: Gratë

Lloji i veshjeve të jashtme: Xhaketa

Materiali: Poliester

Me kapuç: Po

Lloji i mbylljes: zinxhir

Lloji i modelit: i ngurtë

Lloji i artikullit: Veshje të sipërme dhe pallto

Kolla: Qëndroni

Gjatësia e mëngës (cm): E plotë

Stili i mëngës: I rregullt

Lloji: RREGULLT

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.