Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi
Xhaketë Pudi

Xhaketë Pudi

Çmimi i rregullt
€35,42
Çmimi i shitjes
€30,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Lloji i mbylljes: Thurja e hapur

Lloji i modelit: i ngurtë

Lloji i artikullit: Veshje të sipërme dhe pallto

Gjatësia e veshjeve: e gjatë

Dekori: Lesh

Numri i modelit: QY01

Kular: V-Qafa

Trashësia: I trashë (Dimri)

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.