Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra
Xhaketë Lekure per Femra

Xhaketë Lekure per Femra

Çmimi i rregullt
€44,04
Çmimi i shitjes
€35,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Gjatësia e veshjeve: e shkurtër

Numri i modelit: HX19904

Trashësia: STANDARD

Me kapuç: Jo

Lloji i mbylljes: zinxhir

Lloji i artikullit: Veshje të sipërme dhe pallto

Lloji: i hollë

Stili: Rruga e Lartë

Dekorimi: Butoni

Dekorimi: Xhepa

Dekorimi: Mbivendosje

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.