Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim
Xhaketë Denim

Xhaketë Denim

Çmimi i rregullt
€34,00
Çmimi i shitjes
€34,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Lloji i modelit: i ngurtë

Lloji i artikullit: Veshje të sipërme dhe pallto

Gjatësia e veshjeve: e shkurtër

Dekorimi: Xhepa

Numri i modelit: 180804

Kollare: Jakë e kthyer nga poshtë

Trashësia: STANDARD

Stili i mëngës: I rregullt

Gjinia: Gratë

Lloji: i hollë

Stili: Rastësor

Lloji i veshjeve të jashtme: Xhaketa

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.