Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy
Xhaketë Corduroy

Xhaketë Corduroy

Çmimi i rregullt
€27,42
Çmimi i shitjes
€25,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Lloji i artikullit: Veshje të sipërme dhe pallto

Lloji i veshjeve të jashtme: Xhaketa

Lloji i modelit: i ngurtë

Stili i mëngës: I rregullt

Stili: Rastësor

Me kapuç: Jo

Emri i markës: vangull

Gjatësia e mëngës (cm): E plotë

Dekorimi: Xhepa

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.