Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend
Xhaketë Blend

Xhaketë Blend

Çmimi i rregullt
€86,28
Çmimi i shitjes
€44,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Gjatësia e veshjeve: RREGULLT

Përbërja materiale: Pambuku

Lloji: RREGULLT

Stili: Rastësor

Dekorimi: Xhepa

Lloji i veshjeve të jashtme: Leshi dhe përzierjet

Lloji i modelit: i ngurtë

Lloji i mbylljes: Butoni i mbuluar

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.