Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme
Veshje Të ndritshme

Veshje Të ndritshme

Çmimi i rregullt
€21,90
Çmimi i shitjes
€21,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Gjatësia e veshjeve: e shkurtër

Numri i modelit: C1732631

Trashësia: STANDARD

Me kapuç: Jo

Lloji i artikullit: Veshje të sipërme dhe pallto

Lloji: i hollë

Stili: Rastësor

Dekorimi: Dantella

Gjinia: Gratë

Lloji i veshjeve të jashtme: Xhaketa

Materiali: Poliester

Lloji i modelit: i ngurtë

Kollare: Jakë e kthyer nga poshtë

Gjatësia e mëngës (cm): E plotë

Stili i mëngës: I rregullt

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.