Veshja e nxehtë e xhaketës
Veshja e nxehtë e xhaketës
Veshja e nxehtë e xhaketës
Veshja e nxehtë e xhaketës
Veshja e nxehtë e xhaketës
Veshja e nxehtë e xhaketës
Veshja e nxehtë e xhaketës
Veshja e nxehtë e xhaketës
Veshja e nxehtë e xhaketës
Veshja e nxehtë e xhaketës
Veshja e nxehtë e xhaketës
Veshja e nxehtë e xhaketës
Veshja e nxehtë e xhaketës
Veshja e nxehtë e xhaketës

Veshja e nxehtë e xhaketës

Çmimi i rregullt
€42,00
Çmimi i shitjes
€18,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Kohëzgjatja e ruajtjes së nxehtësisë: 6 orë dhe nën

Fuqia: 51-75W

Materiali: Pambuku

Materiali: Fije aliazh

Fuqia: 8.5 vat

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.