TouchScreen per  Samsung Galaxy Grand Prime G531H G531F G530H G530F G5308
TouchScreen per  Samsung Galaxy Grand Prime G531H G531F G530H G530F G5308
TouchScreen per  Samsung Galaxy Grand Prime G531H G531F G530H G530F G5308
TouchScreen per  Samsung Galaxy Grand Prime G531H G531F G530H G530F G5308
TouchScreen per  Samsung Galaxy Grand Prime G531H G531F G530H G530F G5308
TouchScreen per  Samsung Galaxy Grand Prime G531H G531F G530H G530F G5308
TouchScreen per  Samsung Galaxy Grand Prime G531H G531F G530H G530F G5308
TouchScreen per  Samsung Galaxy Grand Prime G531H G531F G530H G530F G5308

TouchScreen per Samsung Galaxy Grand Prime G531H G531F G530H G530F G5308

Çmimi i rregullt
€34,00
Çmimi i shitjes
€34,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Numri i modelit: Për Samsung Galaxy Grand Prime G530 G531 G531H G531F G530H G530F

Marka e përputhshme: Samsung

Lloji: Ekrani me prekje

Ngjyra: ari e bardhë e zezë

Cilësia: AAAAA Super Quailty

Testi i QC: 100% i testuar mirë para transportit

Pakoja: paketë e fortë dhe e vogël

E re ose e përdorur: 100% e re

Zëvendësoni për: Ekranin me prekje të thyer, të dëmtuar, Digitizer

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.