Tepih Ngrohje Elektrike
Tepih Ngrohje Elektrike
Tepih Ngrohje Elektrike
Tepih Ngrohje Elektrike
Tepih Ngrohje Elektrike
Tepih Ngrohje Elektrike
Tepih Ngrohje Elektrike
Tepih Ngrohje Elektrike
Tepih Ngrohje Elektrike
Tepih Ngrohje Elektrike

Tepih Ngrohje Elektrike

Çmimi i rregullt
€44,97
Çmimi i shitjes
€20,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Kohëzgjatja e ruajtjes së nxehtësisë: 6 orë dhe nën

Fuqia: 76-100W

Materiali: Lëkurë

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.