Silicone Magnetic Anti  Gërhitës
Silicone Magnetic Anti  Gërhitës
Silicone Magnetic Anti  Gërhitës
Silicone Magnetic Anti  Gërhitës
Silicone Magnetic Anti  Gërhitës
Silicone Magnetic Anti  Gërhitës

Silicone Magnetic Anti Gërhitës

Çmimi i rregullt
€7,00
Çmimi i shitjes
€7,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Mënyra e punës: Auto

Numri i modelit: Gërhitës i magnetit

Lloji i artikullit: Gjumë dhe gërhitës

Lloji i njësisë: copë

Pesha e paketave: 0.024kg (0.05lb.)

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.