Rritja e mjekrës dhe të mustaqeve 100% të pastër natyrale
Rritja e mjekrës dhe të mustaqeve 100% të pastër natyrale
Rritja e mjekrës dhe të mustaqeve 100% të pastër natyrale
Rritja e mjekrës dhe të mustaqeve 100% të pastër natyrale
Rritja e mjekrës dhe të mustaqeve 100% të pastër natyrale
Rritja e mjekrës dhe të mustaqeve 100% të pastër natyrale

Rritja e mjekrës dhe të mustaqeve 100% të pastër natyrale

Çmimi i rregullt
€14,00
Çmimi i shitjes
€14,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Përbërësi: Balsami i mjekrës

Numri i modelit: Balsami i mjekrës natyrale të mjekrës

Sasia: 1PC

NT WT: 30g

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.