Rrathë magnetikë me terapi magnetike
Rrathë magnetikë me terapi magnetike
Rrathë magnetikë me terapi magnetike
Rrathë magnetikë me terapi magnetike
Rrathë magnetikë me terapi magnetike
Rrathë magnetikë me terapi magnetike
Rrathë magnetikë me terapi magnetike
Rrathë magnetikë me terapi magnetike
Rrathë magnetikë me terapi magnetike
Rrathë magnetikë me terapi magnetike
Rrathë magnetikë me terapi magnetike
Rrathë magnetikë me terapi magnetike
Rrathë magnetikë me terapi magnetike
Rrathë magnetikë me terapi magnetike
Rrathë magnetikë me terapi magnetike
Rrathë magnetikë me terapi magnetike

Rrathë magnetikë me terapi magnetike

Çmimi i rregullt
€9,00
Çmimi i shitjes
€9,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Lloji: Orë me dore Anti Snore

Materiali: Titanium

Mënyra e punës: Auto

Lloji: Orë me dore Anti Snore

Lloji i artikullit: Gjumë dhe gërhitës

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.