Riparimi i lëkurës së fytyrës
Riparimi i lëkurës së fytyrës
Riparimi i lëkurës së fytyrës
Riparimi i lëkurës së fytyrës
Riparimi i lëkurës së fytyrës
Riparimi i lëkurës së fytyrës
Riparimi i lëkurës së fytyrës
Riparimi i lëkurës së fytyrës
Riparimi i lëkurës së fytyrës
Riparimi i lëkurës së fytyrës
Riparimi i lëkurës së fytyrës
Riparimi i lëkurës së fytyrës

Riparimi i lëkurës së fytyrës

Çmimi i rregullt
€42,60
Çmimi i shitjes
€32,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Burimi i energjisë: Bateria e rimbushshme

Materiali: Metal

Lloji: Rinovimi i lëkurës

Funksioni: Largimi i lëkurës së vdekur

Funksioni: Shtrëngimi i lëkurës

Funksioni: Masazh dridhjeje

Funksioni: Rinovimi i lëkurës

Funksioni: EMS

Funksioni: Galvanic Jon +/-

Procesi i Prodhimit: Makinë e bërë

furnizuesit me shumicë dropshipping: Mbështetni britanikun NLFR GB në Britani të Madhe në të gjithë botën bëni dropshipping

Funksioni 1: Importi i elektropurimit, fototerapia LED

Funksioni 2: Ushqyerja e Fytyrës dhe Qafës Ushqyes

Funksioni 3: hiqni puçrrat, zvogëloni poret, kundër rrudhave

Funksioni 4: Shtrëngimi i lëkurës, zbardhja

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.