Revolution Glow Beam Dream Illuminating Primer
Revolution Glow Beam Dream Illuminating Primer
Revolution Glow Beam Dream Illuminating Primer
Revolution Glow Beam Dream Illuminating Primer
Revolution Glow Beam Dream Illuminating Primer
Revolution Glow Beam Dream Illuminating Primer
Revolution Glow Beam Dream Illuminating Primer
Revolution Glow Beam Dream Illuminating Primer

Revolution Glow Beam Dream Illuminating Primer

Çmimi i rregullt
€24,00
Çmimi i shitjes
€24,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Transporti 7-10 Ditë

Hapi i parë i rutinës suaj
Përfundim ndriçues
Cilësi e lehtë, kremoze
Për përdorim në fytyrë dhe trup për një efekt ndriçues
Vishni themeli për veshin e zgjatur të përbërjes
Vishni vetëm si një mburojë mbrojtëse e ndritshme
Produkti nuk mund të kthehet për arsye higjene

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.