Profesional 8 copë / mjete per Pedikyr
Profesional 8 copë / mjete per Pedikyr
Profesional 8 copë / mjete per Pedikyr
Profesional 8 copë / mjete per Pedikyr
Profesional 8 copë / mjete per Pedikyr
Profesional 8 copë / mjete per Pedikyr

Profesional 8 copë / mjete per Pedikyr

Çmimi i rregullt
€10,24
Çmimi i shitjes
€10,24
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Materiali: çelik inox me cilësi të lartë dhe PC

Madhësia: Paketa e kujdesit për këmbët e mjetit pedikyr

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.