Produkte për flokët dhe të mjekrës 30ml
Produkte për flokët dhe të mjekrës 30ml
Produkte për flokët dhe të mjekrës 30ml
Produkte për flokët dhe të mjekrës 30ml
Produkte për flokët dhe të mjekrës 30ml
Produkte për flokët dhe të mjekrës 30ml
Produkte për flokët dhe të mjekrës 30ml
Produkte për flokët dhe të mjekrës 30ml
Produkte për flokët dhe të mjekrës 30ml
Produkte për flokët dhe të mjekrës 30ml

Produkte për flokët dhe të mjekrës 30ml

Çmimi i rregullt
€12,00
Çmimi i shitjes
€12,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Numri i modelit: Mjete për stilimin e mjekrës

Leja e Prodhimit: -

Sasia: 1 copë

Përbërësi: Të gjithë përbërësit natyralë

Lloji i artikullit: Produkt për humbjen e flokëve

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.