Për rritjen e mjekrës dhe Rritja e flokëve
Për rritjen e mjekrës dhe Rritja e flokëve
Për rritjen e mjekrës dhe Rritja e flokëve
Për rritjen e mjekrës dhe Rritja e flokëve

Për rritjen e mjekrës dhe Rritja e flokëve

Çmimi i rregullt
€14,00
Çmimi i shitjes
€14,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Leja e Prodhimit: Produkte për kujdesin e mjekrës

Lloji i artikullit: Produkt për humbjen e flokëve

Përbërësi: Hormoni i rritjes së mjekrës

Numri i modelit: YY580

Sasia: Flokë të Shpejtë Fuqishëm

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.