Për pastrimin e qerpikëve
Për pastrimin e qerpikëve
Për pastrimin e qerpikëve
Për pastrimin e qerpikëve

Për pastrimin e qerpikëve

Çmimi i rregullt
€10,50
Çmimi i shitjes
€10,50
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Përdorni për 1: Qerpikët, furçën e disponueshme të buzëve

Përdorni për 2: Formësimin dhe përcaktimin e qerpikëve

Përdorni për 3: Furça e përzier

Emri i artikullit: Brushes make up, furça për buzët

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.