Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest
Pallto Vest

Pallto Vest

Çmimi i rregullt
€18,00
Çmimi i shitjes
€18,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Lloji i artikullit: Veshje të sipërme dhe pallto

Lloji i veshjeve të sipërme: Vest

Materiali: akrilik

Stili: Rastësor

Gjatësia e veshjeve: e gjatë

Lloji i modelit: i ngurtë

Dekori: Lesh

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.