Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam
Pallto per Femra iClosam

Pallto per Femra iClosam

Çmimi i rregullt
€45,54
Çmimi i shitjes
€35,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Materiali: Poliester

Gjatësia e veshjeve: e gjatë

Përbërja e materialit: poliester

Lloji: RREGULLT

Stili: Rastësor

Dekorimi: Butoni

Lloji i veshjeve të jashtme: Leshi dhe përzierjet

Lloji i modelit: i ngurtë

Lloji i mbylljes: Butoni i mbuluar

Gjinia: Gratë

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.