Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack
Pallto Jelek PinkyIsBlack

Pallto Jelek PinkyIsBlack

Çmimi i rregullt
€33,58
Çmimi i shitjes
€29,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Materiali: Poliester

Numri i modelit: JD901

Lloji i artikullit: Veshje të sipërme dhe pallto

Gjinia: Gratë

Lloji i mbylljes: zinxhir

Lloji i veshjeve të sipërme: Vest

Dekorimi: Xhepa

Kollare: Jakë mandarine

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.