Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta
Pallto dimri të lirshme të ngrohta

Pallto dimri të lirshme të ngrohta

Çmimi i rregullt
€30,24
Çmimi i shitjes
€21,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Gjinia: Gratë

Lloji i veshjeve të jashtme: Leshi dhe përzierjet

Materiali: Poliester

Gjatësia e mëngës (cm): E plotë

Gjatësia e veshjeve: RREGULLT

Lloji i modelit: i ngurtë

Dekorimi: Xhepa

Kollare: Jakë e kthyer nga poshtë

Lloji i mbylljes: i vetëm me gji

Lloji: Lirshëm

Stili i mëngës: I rregullt

Përbërja e materialit: Poliester 50% -80%

Stili: Rastësor

Numri i modelit: 1688-855

Emri i markës: ZOGAA

Ngjyra: Kaki kafe gri e kaltër e kaltër e kaltër

CILITYSIS: E lartë

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.