Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer
Pallto dhe Xhaketë Puffer

Pallto dhe Xhaketë Puffer

Çmimi i rregullt
€50,28
Çmimi i shitjes
€35,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Gjatësia e veshjeve: e shkurtër

Stili: Rastësor

Materiali: Spandex

Lloji: i hollë

Me kapuç: Jo

Mbushja: Sustans

Trashësia: e hollë

Lloji i modelit: i ngurtë

Lloji i mbylljes: zinxhir

Gjatësia e mëngës (cm): E plotë

Dekorimi: Zinxhirët

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.