Pallto BIAORUINA
Pallto BIAORUINA
Pallto BIAORUINA
Pallto BIAORUINA
Pallto BIAORUINA
Pallto BIAORUINA
Pallto BIAORUINA
Pallto BIAORUINA
Pallto BIAORUINA
Pallto BIAORUINA
Pallto BIAORUINA
Pallto BIAORUINA
Pallto BIAORUINA
Pallto BIAORUINA

Pallto BIAORUINA

Çmimi i rregullt
€39,86
Çmimi i shitjes
€28,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Materiali: Pambuku

Materiali: Poliester

Numri i modelit: HT897

Lloji i veshjeve të sipërme: Vest

Dekorimi: Butoni

Dekorimi: Xhepa

Lloji i artikullit: Veshje të sipërme dhe pallto

Kollare: Jakë e kthyer nga poshtë

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.