Ore per Shtepin tuaj 3D Led
Ore per Shtepin tuaj 3D Led
Ore per Shtepin tuaj 3D Led
Ore per Shtepin tuaj 3D Led
Ore per Shtepin tuaj 3D Led
Ore per Shtepin tuaj 3D Led

Ore per Shtepin tuaj 3D Led

Çmimi i rregullt
€41,85
Çmimi i shitjes
€34,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Karakteristikat: Kalendarët

Lloji: Ora e murit

Forma: Një fytyrë e vetme

Kombinimi: Ndan

Gjatësia: 290 mm

Forma: Sheshi

Stili: i shkurtër

Gjerësia: 9cm

Pesha: 250g

Lloji i motivit: dixhital

Lloji i Orës së Murit: Fletë 9 mm

Numri i modelit: BDS317

Materiali i trupit: plastik

Madhësia: 24 * 9 * 4cm (më e madhe se dyqanet e tjera)

3 Mënyrat e Ndriçimit: Tregoni datën e kohës dhe temperaturën

Funksioni i gjumit: Mënyra e natës

Kllapa e shkëputshme: Mund të nxjerrë kllapa nga ora

dizajn i lehtë i varur: Aplikoni në secilën skenë

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.