Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android
Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android

Oksimetri pulsi dhe Sensor per telefonat Android

Çmimi i rregullt
€67,98
Çmimi i shitjes
€45,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Certertifikimi i Cilësisë së Mallrave: ce

Madhësia: 1000 mm

Materiali: ABS

Aplikimi: Gishti

Lloji i artikullit: Presioni i gjakut

Numri i modelit: M400

is_customized: Po

Lloji i artikullit: Oximeter pulsi

Parametrat: SpO2 PR PI

Certifikata: CE / ISO13485

Koha e garancisë: 2 vjet

USB: USB APP

Lloji i telefonit celular: Sistemi Android

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.