Ngrohje të vogël per Shtepi dhe zyra
Ngrohje të vogël per Shtepi dhe zyra
Ngrohje të vogël per Shtepi dhe zyra
Ngrohje të vogël per Shtepi dhe zyra
Ngrohje të vogël per Shtepi dhe zyra
Ngrohje të vogël per Shtepi dhe zyra
Ngrohje të vogël per Shtepi dhe zyra
Ngrohje të vogël per Shtepi dhe zyra

Ngrohje të vogël per Shtepi dhe zyra

Çmimi i rregullt
€23,40
Çmimi i shitjes
€19,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Kohëzgjatja e ruajtjes së nxehtësisë: 15 orë dhe më shumë

Fuqia: 101W & Up

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.