Ngrohës për këmbë
Ngrohës për këmbë
Ngrohës për këmbë
Ngrohës për këmbë
Ngrohës për këmbë
Ngrohës për këmbë
Ngrohës për këmbë
Ngrohës për këmbë
Ngrohës për këmbë
Ngrohës për këmbë

Ngrohës për këmbë

Çmimi i rregullt
€32,50
Çmimi i shitjes
€32,50
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Kohëzgjatja e ruajtjes së nxehtësisë: 15 orë dhe më shumë

Fuqia: 50W & Under

Materiali: Lesh kashmiri

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.