Ngrohës elektrik LED me një karikim të shpejtë
Ngrohës elektrik LED me një karikim të shpejtë
Ngrohës elektrik LED me një karikim të shpejtë
Ngrohës elektrik LED me një karikim të shpejtë
Ngrohës elektrik LED me një karikim të shpejtë
Ngrohës elektrik LED me një karikim të shpejtë
Ngrohës elektrik LED me një karikim të shpejtë
Ngrohës elektrik LED me një karikim të shpejtë
Ngrohës elektrik LED me një karikim të shpejtë
Ngrohës elektrik LED me një karikim të shpejtë
Ngrohës elektrik LED me një karikim të shpejtë
Ngrohës elektrik LED me një karikim të shpejtë
Ngrohës elektrik LED me një karikim të shpejtë
Ngrohës elektrik LED me një karikim të shpejtë

Ngrohës elektrik LED me një karikim të shpejtë

Çmimi i rregullt
€30,63
Çmimi i shitjes
€20,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Kohëzgjatja e ruajtjes së nxehtësisë: 6 orë dhe nën

Fuqia: 50W & Under

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.