Mbajtëse rroje
Mbajtëse rroje
Mbajtëse rroje
Mbajtëse rroje
Mbajtëse rroje
Mbajtëse rroje

Mbajtëse rroje

Çmimi i rregullt
€9,80
Çmimi i shitjes
€9,80
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Materiali: çelik inox

ngjyra: dorëzimi i rastësishëm i stilit A dhe B

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.