Mbajtës kostum për PS4 / Slim / Pro Kontrollues
Mbajtës kostum për PS4 / Slim / Pro Kontrollues
Mbajtës kostum për PS4 / Slim / Pro Kontrollues
Mbajtës kostum për PS4 / Slim / Pro Kontrollues

Mbajtës kostum për PS4 / Slim / Pro Kontrollues

Çmimi i rregullt
€16,00
Çmimi i shitjes
€16,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Materiali: plastike

Numri i modelit: 12-26-25

Emri i markës: Mettle

Forma: Lloji i Lirë

Teknika: e ngrirë

Emri i artikullit: Mbajtësi i zorrës Shisha Hookah

Ngjyra: Siç tregon pic, E Zezë

Pesha: 90 G / Pc

Karakteristikat: Luaj lojëra dhe shijoni nargjile Shisha

Paketa përfshin: 1 PC

Për dorezë: E përshtatshme për pothuajse të gjitha dorezat e nargjileve

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.