Maskë për sytë e gjumit (Bluetooth, Dëgjo muzikë, Thirrje)
Maskë për sytë e gjumit (Bluetooth, Dëgjo muzikë, Thirrje)
Maskë për sytë e gjumit (Bluetooth, Dëgjo muzikë, Thirrje)
Maskë për sytë e gjumit (Bluetooth, Dëgjo muzikë, Thirrje)

Maskë për sytë e gjumit (Bluetooth, Dëgjo muzikë, Thirrje)

Çmimi i rregullt
€26,00
Çmimi i shitjes
€26,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Lloji i artikullit: Gjumë dhe gërhitës

Materiali: Pambuku, poliesteri

Gama e presionit: 4-20 cmH2O

Mënyra e punës: Mbulesa e syve

Numri i modelit: maskë për sytë

Emri i artikullit: Maskë për sytë Bluetooth

Lloji i artikullit: Maska për sytë, Hijet e syrit, mjetet e gjumit

Funksioni: Bluetooth, Dëgjo muzikë, Thirrje, maskë për sytë

Koha e tarifimit: 2-2.5 orë 

Koha e punës e Bluetooth: Më shumë se 8 orë.

Kapaciteti i baterisë: 200mAH

Këshilla për ngrohjen: Ju lutemi nxirrni Modulin Bluetooth përpara se të lani maskën e syve

Lista e Paketave: 1 Maskë për sytë me Bluetooth, 1 Kabllo USB, 1 Udhëzim, 1 Qeskë Magazinimi

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.