Masazhi elektrik i qafës dhe puls
Masazhi elektrik i qafës dhe puls
Masazhi elektrik i qafës dhe puls
Masazhi elektrik i qafës dhe puls

Masazhi elektrik i qafës dhe puls

Çmimi i rregullt
€23,40
Çmimi i shitjes
€21,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Aplikimi: Qafa

Numri i modelit: Masazhi elektrik me qafë 012

Tipari-1: Masazhoni qafën

Tipari-2: lehtësoni dhimbjet në qafë

Tipari-3: Promovoni qarkullimin e presionit të gjakut në qafë

Tipari-4: Relaksimi i kujdesit shëndetësor

Tipar-5: 6 mënyra të ndryshme masazhesh

Tipari-6: 16 Nivelet e Fuqisë

Punimet: 2 bateri PCS AA

Koha e vetme e punës: 15 minuta

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.