Maqine elektrik të hundës dhe Flokëve
Maqine elektrik të hundës dhe Flokëve
Maqine elektrik të hundës dhe Flokëve
Maqine elektrik të hundës dhe Flokëve
Maqine elektrik të hundës dhe Flokëve
Maqine elektrik të hundës dhe Flokëve
Maqine elektrik të hundës dhe Flokëve
Maqine elektrik të hundës dhe Flokëve
Maqine elektrik të hundës dhe Flokëve
Maqine elektrik të hundës dhe Flokëve
Maqine elektrik të hundës dhe Flokëve
Maqine elektrik të hundës dhe Flokëve
Maqine elektrik të hundës dhe Flokëve
Maqine elektrik të hundës dhe Flokëve

Maqine elektrik të hundës dhe Flokëve

Çmimi i rregullt
€36,63
Çmimi i shitjes
€25,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Materiali: ABS + çeliku i karbonit

Numri i modelit: KM-1407

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.