Makinë tharëse flokësh
Makinë tharëse flokësh
Makinë tharëse flokësh
Makinë tharëse flokësh
Makinë tharëse flokësh
Makinë tharëse flokësh
Makinë tharëse flokësh
Makinë tharëse flokësh

Makinë tharëse flokësh

Çmimi i rregullt
€41,58
Çmimi i shitjes
€32,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Standardi i prizës: Amerikan

Transportueshmëri: Pa dorezë

Funksioni: Ajri i nxehtë / i ftohtë

Max. fuqia: Më pak se 1000 W

Lloji i motorit: AC

Numri i modelit: HS-729

Lloji i artikullit: tharëse flokësh

Tensioni: 210-240V

Burimi i energjisë: Elektrike

Lloji i hundës: Mbledhja dhe shpërndarja e ajrit

Materiali: ABS

Vërtetim: ce

Numri i ingranazheve: 2

Përdorimi: shtëpiake

Madhësia: 38 * 11 * 6CM

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.