Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga
Maice per Fitnes dhe Yoga

Maice per Fitnes dhe Yoga

Çmimi i rregullt
€22,74
Çmimi i shitjes
€15,80
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Materiali: Pambuku

Materiali: Poliester

Gjatësia e mëngës (cm): e shkurtër

Karakteristikat: Anti-Pilling

Karakteristikat: Frymë

Karakteristika: e thatë e shpejtë

Përshtatja: Përshtatet me madhësinë, merrni madhësinë tuaj normale

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.