Lloji i ngrohtë elektrik i këmbëve
Lloji i ngrohtë elektrik i këmbëve
Lloji i ngrohtë elektrik i këmbëve
Lloji i ngrohtë elektrik i këmbëve
Lloji i ngrohtë elektrik i këmbëve
Lloji i ngrohtë elektrik i këmbëve
Lloji i ngrohtë elektrik i këmbëve
Lloji i ngrohtë elektrik i këmbëve
Lloji i ngrohtë elektrik i këmbëve
Lloji i ngrohtë elektrik i këmbëve

Lloji i ngrohtë elektrik i këmbëve

Çmimi i rregullt
€51,15
Çmimi i shitjes
€38,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Kohëzgjatja e ruajtjes së nxehtësisë: 6 orë dhe nën

Fuqia: 50W & Under

Materiali: Leshi

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.