Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel
Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel

Llambë LED llambë hibrid LED tharëse për xhel

Çmimi i rregullt
€39,74
Çmimi i shitjes
€33,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Certertifikimi i Cilësisë së Mallrave: GS

Certertifikimi i Cilësisë së Mallrave: ce

Ertifikimi i Cilësisë së Mallrave: 3C

Pesha: 0.85kg

Numri i modelit: SUN X Plus

Madhësia: 235 mm * 200mm * 95mm

Lloji i artikullit: Tharëse e thonjve

Tensioni: 110-240V, 50/60 Hz

Materiali: ABS

Burimi i energjisë: Elektrike

Fuqia: 80W

Lloji: Llamba LED

Ngjyra: E bardha

Modaliteti i kohëmatësit: 10s 30s 60s dhe 99s Modaliteti i nxehtësisë së ulët

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.