LED Projektimi Orë Dixhitale
LED Projektimi Orë Dixhitale
LED Projektimi Orë Dixhitale
LED Projektimi Orë Dixhitale
LED Projektimi Orë Dixhitale
LED Projektimi Orë Dixhitale
LED Projektimi Orë Dixhitale
LED Projektimi Orë Dixhitale
LED Projektimi Orë Dixhitale
LED Projektimi Orë Dixhitale

LED Projektimi Orë Dixhitale

Çmimi i rregullt
€32,49
Çmimi i shitjes
€32,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Lloji i ekranit: Digital

Materiali: plastike

Gjerësia: 18 mm

Forma: Sheshi

Pesha: 220g

Funksioni: Projeksioni

Gjatësia: 150 mm

Lloji i motivit: dixhital

Lloji: Ora e alarmit

Forma: Një fytyrë e vetme

Numri i modelit: 8190

Diametri: 110 mm

Karakteristika: LUMINOVA

Tipar: Stili antik

Karakteristikat: Kalendarët

Lloji i ekranit: LED

Lloji: Ora e alarmit të projeksionit

Logo e shtypur: Po (një shumë e caktuar)

Lloji i energjisë: Bateria (energjia DC)

Madhësia e pasqyrës: Ekran me ngjyra 6-inç

Distanca e projeksionit: 1-5M

Këndi i projeksionit: 180 gradë i rrotullueshëm

Ekrani i temperaturës dhe lagështisë: 0 deri 50 gradë Celsius / 32 deri 122 gradë Fahrenheit

2 Ekran i temperaturës dhe lagështisë: 20 deri 99 përqind lagështia relative

përdorimi: Funksioni i orës së alarmit / funksionit të përgjumjes

bateria: 2 * AAA

madhësia: 15 * 11 * 2.5cm

MODE: Modaliteti i vendosjes

UP: rregullimi i kohës

SHPESH: rregullimi i kohës

MAX / MIN: Afishimi i temperaturës dhe lagështisë maksimale dhe minimale

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.