Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy
Laps i lëngshëm për buzët dhe sy

Laps i lëngshëm për buzët dhe sy

Çmimi i rregullt
€8,89
Çmimi i shitjes
€8,89
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Numri i modelit: Laps për rreshtin e syve 

Përfitimi: I thatë i shpejtë / i shpejtë

Përfitimi: Natyror

Përfitimi: jetëgjatë

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.