Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra
Jelek per Femra

Jelek per Femra

Çmimi i rregullt
€27,02
Çmimi i shitjes
€21,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Numri i modelit: 12701

Lloji i veshjeve të sipërme: Vest

Dekorimi: Zinxhirët

Lloji i artikullit: Veshje të sipërme dhe pallto

Kollare: Jakë e kthyer nga poshtë

Lloji i modelit: i ngurtë

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.