Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra
Jelek dimrore per Femra

Jelek dimrore per Femra

Çmimi i rregullt
€31,28
Çmimi i shitjes
€29,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Materiali: Poliester

Numri i modelit: Pallto Vest

Lloji i veshjeve të sipërme: Vest

Dekorimi: Xhepa

Lloji i artikullit: Veshje të sipërme dhe pallto

Kollare: Jakë e kthyer nga poshtë

Lloji i modelit: i ngurtë

Gjinia: Gratë

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.