Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g
Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g

Fibrat më të rinj për ndërtimin e flokëve 27,5g

Çmimi i rregullt
€18,00
Çmimi i shitjes
€18,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Përbërësi: Fibra për ndërtimin e flokëve

Numri i modelit: Produkt për humbjen e flokëve

Sasia: 1 copë

NT WT: 27.5g fibër flokësh

materiali: fibrat e ndërtimit të flokëve keratin

ngjyra në dispozicion: e zezë dhe kafe e errët Gjithsej 10 ngjyra fibra ndërtimi të flokëve

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.