Ekran Touch per Iphone 4 4s
Ekran Touch per Iphone 4 4s
Ekran Touch per Iphone 4 4s
Ekran Touch per Iphone 4 4s
Ekran Touch per Iphone 4 4s
Ekran Touch per Iphone 4 4s

Ekran Touch per Iphone 4 4s

Çmimi i rregullt
€9,90
Çmimi i shitjes
€9,90
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Lloji: Ekrani me prekje

Numri i modelit: Për iphone 4s / 4

Ngjyra: E bardha dhe e zeza


QC: provoni një nga një

Emri 1: Për panelin prekës iphone 4 4s

Emri 2: Për ekranin e prekjes iphone 4 4s

Emri 3: Për iphone 4 4s TP

Emri 4: Për iphone 4 4s Digjitalizuesin e ekranit me prekje

Emri 5: Për ekranin me prekje iphone 4 4s

Emri 6: Paneli i prekjes Për iphone 4 4s

Emri 7: Ekrani i prekjes për iphone 4 4s

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.