Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up
Brush per qerpik dhe laps per make Up

Brush per qerpik dhe laps per make Up

Çmimi i rregullt
€9,80
Çmimi i shitjes
€9,80
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Materiali i furçës: Najlon

Materiali i furçës: Flokë sintetik

Sasia: 1 copë

Përdoret me: Furça e vetullave

Numri i modelit: S1437-S1443

Materiali i trajtës: Dru

Lloji i artikullit: Furça përbërëse

Tipari 1: Dizajn i dyfishtë

Tipari 2: furça e vetullave

Tipari 3: Furça e lagur

Gjatësia totale: 16.5cm

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.