Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure
Bluzë Leisure

Bluzë Leisure

Çmimi i rregullt
€17,00
Çmimi i shitjes
€17,00
Pagesa bëhet pas arritjes së produktit.

Gjatësia e mëngës (cm): E plotë

Numri i modelit: 7302

Stili i mëngës: I rregullt

Kollare: Kular

Dekorimi: Mbivendosje

Lloji i pëlhurës: byrynxhyk

Stili: Rastësor

Artikulli: Bluza dhe Këmisha

Madhësia: S M L XL XXL 3XL

Të nderuar klient për kategorinë e veshjeve: Ju lutemi shikoni masat në tabelat përkatëse, nuk marrim përgjegjësi! Ju faleminderit.